Когато Анна Молинари е още в гимназията, заедно със съучениците си,

...
Когато Анна Молинари е още в гимназията, заедно със съучениците си,
Коментари Харесай

Как писмо в бутилка прави живота на едно момиче необикновен

Когато Анна Молинари е още в гимназията, дружно със съучениците си, прекарва една част от образователната година, плавайки в морето сред Доминиканската република и Бахамските острови. На момичето му се постанова да пътува, защото родителите му са военни. Затова и то става много срамежливо.
 Невероятният път на едно писмо в бутилка от 1969 година
Невероятният път на едно писмо в бутилка от 1969 година

Куриозна преживелица от Австралия

В един миг от пътуването екипажът много се отегчава. " Бяхме в морето към пет дни. Нямаше вятър и се движехме супер постепенно ", споделя Анна Молинари пред Insider. За да " убият " времето, един от членовете на екипажа предлага на учениците да създадат бутилки с послания.

В своето писмо момичето разказва какво е научило, до момента в който плава в морето и по какъв начин това прекарване я е трансформирало. Тя хвърля бутилката си с писмото във водата и повече не се сеща за нея.

Шест седмици по-късно, откакто се връща в Роуд Айлънд, Анна получава написано на ръка писмо от 17-годишно момче на име Съмнър Матингли. Той открива писмото ѝ до момента в който работи като риболовец в фамилната си компания. Съвпадение е, че тъкмо в деня, в който той се натъква на бутилката, предлага на екипажа да се отклонят от нормалния си курс.

Анна споделя, че в писмото си към нея момчето написа, че е бил допрян от това, което тя е написала в своето писмо в бутилка. Така двамата стартират да си пишат постоянно във Фейсбук и Instagram. И чак година по-късно, когато е към този момент на 17 години, тя се среща със Съмнър онлайн. " Това в никакъв случай не се случва на хората, тъй че трябваше да се възползвам от това ", споделя момичето.
THIS is the real outer banks okay netflix
" Поканих го на вечеря със фамилията ми. Предполагах, че тогава беше изгубил телефона си във водата, тъй като не се чух с него през целия ден. Цялото ми семейство си сподели, че той няма да се появи. "

Съмнър обаче отива на вечерята. Спира пред къщата на родителите на Анна необут, облечен с къси панталони и изсветляла от слънцето кестенява коса.

" Наваксахме си за няколко часа, просто си разказвахме житейски истории и говорехме за случилото се. Първият път, когато го срещнах, обаче имах гадже ", признава Анна.

Сега, осем години след първата си среща, Анна и Съмнър не престават да си споделят, само че онлайн, защото са физически надалеч един от различен.

Тази година обаче те се срещат още веднъж. Историята си момичето споделя в TikTok, като видеото има над седем милиона гледания. Много от почитателите ѝ съпоставят историята ѝ със сюжет на разказ от Никълъс Спаркс.
Today he took us out on the exact boat he was on when he found my bottle, the Albatross III. Life is crazy fr
Анна води майка си, сестра си и другари на лов на риба с лодка, която ръководи не какъв да е, а Съмнър. Пътуването им е още по-специално, защото е на същата лодка, на която момчето открива писмото в бутилка на Анна.

Самата тя признава, че не има вяра пътищата ѝ със Съмнър да се бяха пресекли, в случай че не е било писмото в бутилката. " Ние сме толкоз разнообразни. Но мисля, че и двамата си приличаме по метода, по който преследваме кариерите си, като вършим това, което обичаме. Мисля, че е в действителност ужасно, че двама души от две изцяло разнообразни сфери от живота съумяха да се свържат по този метод ", споделя още Анна.

Сега тя е на 25 години, живее в Ню Йорк и е фешън дизайнер със лична марка.

И до момента в който огромна част от почитателите ѝ в TikTok са на мнение, че Анна и Съмнър би трябвало да се съберат като двойка, тя признава, че не знае по какъв начин ще се развие връзката им.
 Мери и Марк - историята на една украинка и един американец, които откриват любовта
Любовната история на една украинка в Америка

Как Мери открива щастието

" Историята е с отворен край. Засега е едно увещание, че необикновено готини съвпадения и изненади към момента могат да се случват в този живот ", приключва Анна Молинари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР